Des del curs 2010 - 2011 els alumnes del programa de formació PQPI-PTT de Sant Celoni participen en el taller Cuina sense pares que organitza l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.
L’activitat s’emmarca en la unitat formativa de manipulació de productes del perfil d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i respon a una doble intenció. Per una banda, potenciar l'autonomia personal dels joves i per l’altra posar en pràctica els coneixements, recentment adquirits, en el curs de formació de manipuladors d’aliments organitzat per l’àmbit de Salut Comunitària i Consum de l’Ajuntament.
En el taller els joves reben informació i orientacions sobre bones pràctiques nutricionals i elaboren un menú equilibrat amb l’ajuda de la tècnica que els acompanya en aquest procés. Els joves valoren l’experiència com a molt positiva i valoren amb nota alta el material de suport i complementari aportat per la tècnica en la sessió de treball.
L’activitat s’emmarca en la unitat formativa de manipulació de productes del perfil d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i respon a una doble intenció. Per una banda, potenciar l'autonomia personal dels joves i per l’altra posar en pràctica els coneixements, recentment adquirits, en el curs de formació de manipuladors d’aliments organitzat per l’àmbit de Salut Comunitària i Consum de l’Ajuntament.
Clicar www.cuinasensepares.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!