Les tasques bàsiques d’una treballadora de Peixateria són les següents:
- Canviar el gel del taulell a diari.
- Col·locar el peix al taulell abans d’obrir al públic.
- Reposar el peix del taulell, sempre que falti.
- Reposar els productes de les neveres.
- Frontejar els productes de les neveres ( posar davant els que abans caduquin.)
- Retirar els productes de les neveres MOLT propers a la data de caducitat.
- Retirar el peix en mal estat o embolcalls en mal estat.
- Preparar les comandes.
- Atenció al client i vendre els productes.
- Fer el seguiment de les mermes. (Productes retirats per mal estat o caducitat.)
- Endreçar els productes que hi sobren a les cambres frigorífiques.
- Mantenir net el punt de venda i de les neveres.
El miniprojecte respon a la feina encomanada. Molt bona feina de síntesi!! Felicitats!!
ResponEliminaEstà molt bé! Està molt resumit i això fa que sigui molt fàcil d'entendre'l i no es fa pesat llegir-ho. M'agrada molt.
ResponEliminaMolt bé Manuel la teva explicació. Quin record!!! amb l` Emi m’ho vaig passar molt bé. La foto m’encanta!!
ResponElimina