dilluns, 17 de març del 2014

Un dia a Hipermercat Esclat de Sant Celoni

Durant 5 dimecres, última setmana de gener i del mes de febrer, els joves del PTT d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic vàrem anar a l’hipermercat Esclat per aprendre coneixements nous.Organitzats per parelles i per torns, cada dimecres vam estar en una secció diferent: fleca, peixateria, fruiteria, caixa/reposició i xarcuteria/carnisseria.

El dia que explicaré em va tocar Caixa/ reposició.

Quedàvem sempre a la porta del magatzem a les 8:55 per entrar a l’empresa a les 9:00h. Seguidament vam deixar les jaquetes i l´esmorzar al vestidor. Si algun producte que portàvem per esmorzar estava a dins l’Esclat, doncs ens l'etiquetaven perquè no hi haguessin confusions. Les coses de més valor ( diners, mòbils, claus...) les deixàvem a una guixeta de client a l’entrada de l’hipermercat Esclat. Després cada grup anava a buscar al responsable de secció que li tocava.

Primer, en Manuel i jo, vam anar amb la Gina, que es la que s’encarrega de fer reposició. Ens va fer un recorregut pel supermercat explicant el funcionament del supermercat, el circuit de productes, els productes de les seccions i vam poder fer el plànol de tot l’esclat esquemàticament.

Seguidament vam anar amb la Melanie que ens va ensenyar el funcionament de les etiquetes i com es fa la reposició amb  productes de basar (són els productes de la llar) que havien arribat.

Desprès vam sortir a esmorzar ( 20 minuts) i en acabar vam estar amb la Melanie que ens va portar a la benzinera, on hi havia la Susana, encarregada de la gasolinera, que ens va explicar el funcionament de l'estació de servei, i els diferents tipus de gasoils i a quin dipòsit havien d’anar, també les normes de seguretat i els riscos que hi poden haver.

A continuació vam tornar cap al supermercat, que vam estar amb la Conchi a informació on ella ens va ensenyar com es feien les  comandes i ens en va deixar fer una, també ens va ensenyar a fer  les etiquetes on hi diu el preu del producte.
Finalment vam anar amb la Carol i la Muguet que elles estan a les caixes, ens vam convertir en les seves ombres, i vam poder aprendre com es fa l’atenció els clients i el tancament de la venda.
Com he fet el mini projecte?
En un principi el mini projecte era amb grup, però no va funcionar bé, i vam parlar-ho amb la tutora i cadascun dels membres del grup ha fet un mini projecte per la seva part.
Per fer aquest mini projecte, m’he guiat dels apunts de la unitat formativa manipulació de productes alimentaris de l’apartat que havíem de explicar l’experiència de cadascuna de les seccions, i he anat afegint coses perquè s’entengués millor.
He organitzat la informació de forma cronològica segons va anar avançant el dia

Autora: Ariadna Cros

7 comentaris:

  1. Ariadna ….Molt bè l’explicació s’ha entès perfectament i la foto molt maca.

    ResponElimina
  2. M’agradat molt, está explicat amb claretat ,has coodinat molt bé la informació et felicito.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt el teu treball, està molt ben redactat i s'entén molt bé. Hi ha bastant informació, tanmateix no es fa pesat llegir-ho.

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el teu mini projecte està molt ben fet ,explicat i redacta.

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Ariadna, has redactat molt bé aquest text i està molt ben estructurat!! Enhorabona!! Ets una cracker!!

    ResponElimina
  6. Felicitats Ariadna, t'ha quedat molt bé, i m'ha agradat molt!

    ResponElimina

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!