dilluns, 10 de novembre del 2014

Qualitats personals

En la unitat formativa Projecte formatiu professional i recerca de feina hem estat durant uns dies fent activitats sobre les qualitats. 
Les qualitats personals són aquelles que defineixen com és cada persona. Aquest tema l'hem treballat molt a classe i, entre d'altres aspectes, ens ha servit per conèixer millor com som cadascú de nosaltres i els nostres companys.
Vam aprendre a associar el nom de la qualitat i el seu significat de cada qualitat, com per exemple:
També vam aprendre que no hi ha qualitats dolentes, ser reservat o tímid pot ser una molt bona qualitat en segons quines feines, també a identificar algunes qualitats i el comportament que se'n desprèn.
L'activitat que més ens va agradar va anar a així: primer vam fer una fitxa on havíem de posar les qualitats que creiem que nosaltres mateixos tenim. Seguidament vam fer un exercici que consistia en posar el nostre nom en un full i el passàvem d'un en un, entre tots els companys de classe inclosa l'Ester, en el que havíem de posar 3 qualitats que pensàvem que tenia aquella persona. A l'acabar aquesta activitat, vam mirar quines qualitats es repetien més, i les 3 o 4 que es repetien més en el full que vam passar les vam posar en comú amb el full on vam posar les qualitats que pensem que tenim nosaltres mateixos per saber com ens veiem i com ens veuen, i poder reflexionar sobre els comportaments que mostrem i la valoració que ens fan sobre el que mostrem. Després vam reflexionar sobre en quines qualitats hauríem de millorar per tenir una actitud més correcta en relació al món laboral o a classe.
Finalment, per acabar amb el bloc de les qualitats, vam descriure quines qualitats hauria de tenir en Joan, un jove que cerca feina en el perfil de mosso de magatzem i s'ha de presentar a una entrevista de feina.

Com ho hem fet?
Uns dies abans de fer res del miniprojecte, vam demanar permís a l'Ester per fer unes fotos al nostre suro de classe on hi ha penjades les qualitats personals. Després vam quedar a casa d'en Raúl i vam començar a treballar en el nostre miniprojecte. Vam tenir alguns dubtes, i vam preguntar als nostres companys de classe per resoldre'ls. I finalment, un cop el vam acabar, el vam compartir a la carpeta de Google Drive amb l’Ester.

Autors: Iván López Martínez i Raúl López Segura

1 comentari:

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!