diumenge, 9 de novembre del 2014

Taller Gestió de les emocions

Em dic Sira Gonzàlez i sóc alumne del PTT de Sant Celoni del perfil d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic. En aquest miniprojecte us explicaré un taller que vam realitzar els dies 6 i 8 d'octubre a la sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni.
Aquest taller s'emmarca en el mòdul de Tutoria i el va impartir la Sra. Eli Rodríguez de l'entitat El Tritó del Baix Montseny. L'objectiu del taller és que identifiquem les emocions que sentim i reconeguem els possibles comportaments que les acompanyen, per tal de poder prendre decisions adequades en benefici propi i dels altres. Vam fer moltes coses, però a tall d'exemple us explicaré el següent:
El primer dia, ens vam seure en unes catifes per estar més còmodes i seguit d'això vam dir, un per un, el nostre nom i com ens sentíem. Després la Sra. Eli ens va posar quatre músiques diferents que simbolitzaven la ràbia, l'alegria, la por i la tristesa. Després d'aquest procés ens va fer omplir un qüestionari amb preguntes sobre el taller, vam tornar a fer una ronda per dir com ens sentíem i vam marxar.
El segon dia del taller,la Sra. Eli ens va convidar a fer un viatge interior, acompanyats de música i de la seva guia. Després ens vam col·locar en forma de cercle i vam dir un per un el que pensàvem dels demés, gràcies a aquest exercici vam poder conèixer-nos millor i tenir-nos més confiança.
Com ho he fet?
La part del text del miniprojecte l'he fet seguint les pautes que hem treballat a classe, en el mòdul de Tutoria i la unitat formativa de TIC. També m’ha servit de guia, mirar tots els miniprojectes penjats en el bloc. Per últim, m’ha anat molt bé la fitxa tècnica que vam escriure després de fer el taller.
En relació a l’ús de les TIC, el video el vaig editar i donar forma amb Movie Maker ( agregar títol, crèdits, música...) i el vaig compartir, a l’igual que el document Word,  amb la tutora a través de Google Drive per a que el pogués validar.

Autora: Sira González Arellano

1 comentari:

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!