divendres, 7 de novembre del 2014

Taller sobre les socio-addiccions

El passat dimarts 27 d'octubre, la Sra. Tània Rojo, tallerista de l'entitat El Tritó del Baix Montseny, va fer-nos un taller sobre l'ús i abús i de les pantalles dins del mòdul de Tutoria del PTT.
Per dur a terme el taller, com podeu veure, ens vam asseure en forma de rotllana i vam parlar i reflexionar sobre diferents temes, a tall d'exemple:

  • L’ús que fem de les pantalles, sobretot del mòbil i dels xats o xarxes socials tipus Facebook.
  • De la vida virtual i la vida real, del que ens podem perdre de la vida real “vivint” la vida virtual. També sobre la qualitat de les relacions depenent de l’entorn en que es generen.
  • De la precaució en acceptar segons qui al Facebook; del grau de privadesa del perfil, per tal que no facin mal ús de les nostres dades.

En acabar, uns dies més tard van poder visualitzar aquest  vídeo....quina passada!

Com he fet el miniprojecte?
Per poder fer el miniprojecte hem consultat la fitxa tècnica sobre el taller, que vam elaborar prèviament en el dossier de Tutoria, i les orientacions sobre Com fer un miniprojecte? del dossier de TIC.
Jennifer, va fer la fotografia amb el mòbil i la va compartir amb la tutora i amb nosaltres a través de Google Drive. Un cop vam fer el treball en Word ( tapa, índex, explicació del projecte, estructura de l'entrada i explicació del com l'havíem fet) el vam compartir amb la tutora, per a que ella ens donés les últimes orientacions i al final el validés.

Autors: Axel García Domènech i Rocío Valiente Calomarde

2 comentaris:

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!