dimecres, 8 d’abril del 2015

“...I després de l’ESO, què?”

Els Joves del Ptt participen en les accions d’orientació de 4ESO que organitza l’INS Baix Montseny

Dimecres, 18 de març, alumnes de la 19èna promoció del PTT de Sant Celoni, participen en la taula rodona ...I després de l’ESO, què? que organitza l’INS Baix Montseny adreçat als alumnes que finalitzen l'escolaritat obligatòria.





Rocío Valiente i Iván Barquero, alumnes dels perfils auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar en muntatge d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas han estat els encarregats de compartir amb els joves de secundària el seu itinerari formatiu.


De la mà del moderador Agustí Lluch, els representants del PTT, de Cicles formatius de grau mitjà i grau superior, de Batxillerat, d'Escola d'adults (preparació per la prova d'accés a CFGM, Graduat en ESO) i els que s’incorporen només finalitzat l’ESO al món laboral han explicat, des de la seva experiència, els diferents itineraris vocacionals i professionals que van escollir al finalitzar l’etapa educativa obligatòria.


Ens va fer molt de goig poder observar que alguns ponents que compartien taula amb els joves d'aquesta promoció havien estat alumnes del PTT. En Manuel Morón (promoció 2013-2014), que actualment cursa GESO a l'Escola d'adults de Sant Celoni.

L'Albert Bautista, en Bauti, (promoció 2010-2011) que actualment cursa estudis en CFGM d'Insatal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies de l'INS Baix Montseny.




Mireia Moreno (promoció 2012-2013) en CFGM Gestió administrativa de l'INS Baix Montseny.






En la taula també ha participat, Boni Sande, tècnica del Servei Municipal d’Ocupació. Ha informat de com poden emprar el servei quan prenguin la decisió de fer-ne ús, especialment, del club de feina. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!