diumenge, 2 de febrer del 2014

Hipermercat Esclat


En el curs 2007- 08, com a conseqüència de la implementació del grup BON PREU SA que lidera la marca HIPERMERCAT ESCLAT a Sant Celoni, des del programa de formació PTT es va considerar oportú el poder desenvolupar una col·laboració en formació amb una empresa vinculada al municipi.

Aquestes col·laboracions han esdevingut cabdals per a la formació de joves amb interessos en l’àmbit de comerç, alhora que , l’empresa gaudia de l’oportunitat de conèixer futurs candidats  amb els que establir posteriorment una relació formativa més llarga i profitosa a través d’un conveni de formació amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En el transcurs d’aquets sis anys de col·laboració amb l’establiment Hipermercat Esclat de Sant Celoni, el marc de gestió a estat divers, fruit de l’evolució dels àmbits educatius i empresarials de les dues organitzacions. Tanmateix els professionals que han participat en aquesta experiència han manifestat un gran altruisme i dedicació.  Concloure que els resultats han estat brillants.



1 comentari:

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!