dimarts, 1 de març de 2016

Hipermercat Esclat de Sant Celoni curs 2015-2016

Els alumnes del perfil de vendes, oficina i atenció el públic hem tingut l'oportunitat de participar en una estada formativa a l'Hipermercat Esclat de Sant Celoni. 

Durant 5 dies, els dimecres del 27 de gener i 3, 10, 17 i 24 de febrer de 2016,  en horari  de 9:00 a 14:00, hem aprés "in situ", de la mà dels professionals del sector, les tasques que són pròpies de les ocupacions que es desenvolupen en diferents seccions del supermercat.

En grups de 2-3 joves i organitzats per torns hem pogut observar,  i en alguns casos practicar, les tasques de la seccions de Xarcuteria/Carnisseria, Peixateria, Fleca, Fruiteria, Caixa Central/Lineals de caixa/Lineals de reposició i Benzinera/Minimercat.

Per tal d'organitzar la informació, que després hem treballat a l'aula del PTT, cada jove llibreta en mà, hem anat anotant i omplint un qüestionari que forma part del dossier de treball.


Després d'aquesta experiència els joves han estat capaços de:
  • Descriure el circuit dels productes de cada secció des de la rebuda de les mercaderies fins la seva venda.
  • Descriure les tasques bàsiques que es desenvolupen en les seccions.
  • Anomenar els productes de cada secció segons el seu nom, família i ubicació.
  • Identificar i anomenar les principals eines e instruments de cada secció.
  • Identificar i anomenar les normes de seguretat i salut laboral bàsiques de cada secció ( recollides en comportaments segurs i insegurs, identificació i ús d'EPI's...)
  • Identificar el pla d'emergència en cas d'evacuació ( alarma, senyalització, punt d'encontre, funcions dels diferents treballadors...)
  • Valorar positivament la formació en empresa.
  • Reconèixer positivament les capacitats i les habilitats com a treballador/a d’un supermercat.
  • Aprendre a aprendre en un marc diferents a l’aula-classe.
L'últim dia sempre és agredolç... contents perquè ja s'acaba i tristos perquè ens hem d'acomiadar. Tanmateix, estem tant contents que els fem un present.Que us sembla el mural de notes? En l'aula del PTT acompanyats per la Rosa en la unitat formativa Tècniques bàsiques de comercialització... en un plis ens ha sortit això... I l'Ari, que guapa i bona gent .... treballadora del super i ex-alumne del PTT!!!Ehhhhhh!!!! Quin detall... a fleca ens han preparat un pastís i .... ens han donat una paperina de ...... xuxes!!!!
 

Gràcies per ser com sou!! Un equip fantàstic!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!