dilluns, 27 de març del 2017

I després de l'ESO, què?

Els Joves del Ptt participen en les accions d’orientació de 4ESO que organitza l’INS Baix Montseny 
Dimecres, 22 de març, alumnes de la 21èna promoció del PTT de Sant Celoni, participen en la taula rodona ...I després de l’ESO, què? que organitza l’INS Baix Montseny adreçat als alumnes que finalitzen l'escolaritat obligatòria.
Oana Alexandru i Roger Tejada, alumnes dels perfils auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar en muntatge d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas han estat els encarregats de compartir amb els joves de secundària el seu itinerari formatiu.



De la mà de la moderadora Àlex Ferrero, els representants del PTT, de Cicles formatius de grau mitjà i grau superior, de Batxillerat, d'Escola d'adults (preparació per la prova d'accés a CFGM, Graduat en ESO) i els que s’incorporen només finalitzat l’ESO al món laboral han explicat, des de la seva experiència, els diferents itineraris vocacionals i professionals que van escollir al finalitzar l’etapa educativa obligatòria.



En la taula també han participat Vanessa Cañada, tècnica del Servei Municipal d'Ocupació, per informar com emprar el servei quan prenguin la decisió de fer-ne ús, especialment, del club de feina; i Glòria Martori, tècnica de formació ocupacional, per informar sobre Garantia juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!