divendres, 7 d’abril del 2017

Fira Guia't 2017

Dijous, 6 d'abril els alumnes del PFI-PTT de Sant Celoni per tal de prendre decisions sobre la continuïtat dels estudis iniciats vam anar a la fira Guia't 2017 a l'espai de la Roca Umbert a Granollers.

Primer de tot vam poder assistir a una xerrada informativa sobre el que podríem trobar i com fer-ne ús!  Ens varen repartir un tríptic que ens va anar molt bé pel repte que ens havien  proposat  les nostres tutores: actualitzar el dossier d'orientació on tenim informació sobre els perfils professionals i els centres de formació de la zona del Vallès Oriental i passar una enquesta a diferents professionals dels expositors.


Vam poder agafar fulletons de diferents estudis, conèixer les dates de portes obertes de diferents centres, parlar amb alumnes de cicles formatius de grau mitjà i d'altres formacions professionals més vinculades a l'àmbit de l'estètica i cura personal, mecànica i hostaleria... També vam gaudir de sessions de maquillatge, tatuatge i altres activitats lúdiques organitzades per al públic assistent! 


Ohhhhhh!!! Se'ns han colat uns pollastres!!


Ens va fer molta il·lusió retrobar-nos amb companys d'altres promocions del PTT de Sant Celoni que estan cursant estudis a l'INS Montmeló... i els va molt bé!! Mireu que guapes estan la Charo i l'Anna!!! ... també porten uniforme!!!

Per acabar... foto de grup!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!