dilluns, 28 d’abril del 2014

Convivència i civisme

16 comentaris:

  1. Que et sembla aquesta campanya? Estàs a favor o en contra? Per què?

    ResponElimina
    Respostes
    1. En part, estic a favor, ja que no s'ha de molestar els veïns amb la música, ni cridant pels carrers. Però el que no trobo coherent, és que s'hagi d'establir un horari per llençar les escombraries. Ja que cadascú es lliure de llençar-les en l'horari que li vagi millor.

      Elimina
    2. Em sembla bastant bé, perquè així quedarà tot més net. Però per una altre part, hi han algunes coses que són una mica exagerades.

      Elimina
    3. Em sembla fantàstic, per què així el poble quedarà net i polit. I espero que pesés el mateix aquí a Sant Celoni.

      Elimina
    4. Estic d'acord amb la campanya es una campanya molt bona,si es compleix es pot viure amb tranquil•litat

      Elimina
    5. Jo estic d ’acord en no beure begudes alcohòliques al carrer ni fer soroll per les nits , i mantenir net el carrer però trobo excessiu tenir que llança les escombraries amb un horari perquè la gent que treballa i no esta a casa i no coincideix amb l’horari que fa?

      Elimina
    6. En relació al que ens comenta Nerea sobre la "llibertat individual en relació als horaris de tirar les escombraries"...per què creieu que l'ajuntament posa horaris.. hi ha alguna raó? Que pot fer un ciutadà si l'horari proposat no li va bé...mai li anirà bè?

      Elimina
    7. Em sembla bastant bona aquesta campanya, encara que de primera vista sembla que no et deixin fer res, ja que es repeteix constantment ÉS OBLIGATORI i ÉS PROHIBEIX.
      Tot i així el que es proposa en la campanya és bastant bo perquè el carrer estarà més net i en la nit es podrà dormir en pau.

      Elimina
    8. Estic molt a favor, encara que sembla que es per fotre, no ho és. L'únic que veig injust es l'horari per tirar les escombraries.

      Elimina
  2. 2. Coneixes alguna campanya similar en el teu municipi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. A Vallgorguina fan la recollida de trastos vells el primer dimarts de cada mes.
      Els trastos s'han de deixar al costat de qualsevol contenidor de rebuig.
      Si s'incompleix aquesta normativa és motiu de sanció per l´infractor.
      A Vallgorguina també disposem de la deixalleria mòbil.

      Elimina
    2. Si, a Sant Celoni el que han fet és instar els nens i els joves que juguen a pilota, patinet o bicicleta al municipi que siguin respectuosos amb les persones per una millor convivència en els espais públics.

      Elimina
    3. He rebuscat en moltes pàgines inclòs a de l'ajuntament d’ Hostalric i no he trobat res que tingui a veure amb la convivència i civisme al poble.

      Elimina
    4. He buscat a la web de l'ajuntament de Gualba, i a diferents pàgines web (introduint les paraules convivència i civisme) i malauradament no he trobat cap resposta a la teva pregunta.
      Però he trobat una campanya sobre els bancs de fusta de Granollers, el preu que costa arreglar-los. Ja que això no passaria si els ciutadans s'assentessin correctament.

      Elimina
    5. Cercant per la web de l'Ajuntament de Sant Celoni, he trobat que sí que es fan recollides selectives dels residus, però a diferència de Granollers a Sant Celoni no hi ha horaris per llençar les escombraries.

      A Sant Celoni els residus se separen en cinc fraccions majoritàries vidre, paper/cartó, envasos lleugers, matèria orgànica i rebuig. A més també disposa de sistemes de recollida específics per altres tipus de residus com les piles, els fluorescents, la roba, l'oli, els medicaments i objectes voluminosos.

      Tota aquesta informació l'eh extret de la web de l'ajuntament, però com que hi ha moltíssima més informació, deixo l'enllaç on podreu trobar més informació sobre la recollida de les escombraries a Sant Celoni.

      http://www.santceloni.cat/11346#recollida

      Elimina
    6. No he trobat cap campanya relacionada amb Convivència i Civisme, en canvi, he trobat unes campanyes per la prevenció contra el Mosquit Tigre i una campanya sobre els Coloms, saber si son un veritable problema o no.

      Elimina

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!