dissabte, 13 de desembre del 2014

Curs per a persones manipuladores d'aliments

Dimarts 2 i 9 de desembre els alumnes del PTT en el perfil de vendes, oficina i atenció al públic vam gaudir del saber fer del Sr. Antoni Solà de l'empresa Qualitat i Seguretat Alimentària.
La legislació vigent (Reglament CE 852/2004) estableix que els manipuladors d'aliments han de rebre formació en higiene alimentària. Aquestes dues sessions de formació permeten que els joves del programa es puguin acreditar amb la titulació del Curs per a persones manipuladores d'aliments.

L’objectiu del curs és assegurar que el personal destinatari coneix i pren consciència dels aspectes relacionats amb la higiene personal, estat de salut, conductes i hàbits higiènics, pràctiques higièniques de treball i, aquells aspectes específics de la seva activitat, per a la seva aplicació en el seu treball diari a fi d’assegurar la total innocuïtat dels productes elaborats i/o comercialitzats.


7 comentaris:

  1. Qüestionari.
    1.En relació als hàbits higiènics. Que hem d'evitar a la feina?

    ResponElimina
  2. 2. En relació als hàbits higiènics. Quan hem de rentar-nos les mans?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les mans ens les hem de rentar desprès d'acabar una feina.

      Elimina
  3. 3. En relació a les pràctiques higièniques. Que és la contaminació creuada? Com podem evitar-la?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La contaminació creuada és la transmició de bacteris d'un aliment a un altre.

      Elimina
  4. 4. En relació a les pràctiques higièniques. Com hem d'emmagatzemar els aliments?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els aliments els hem d'emmagatzemar sempre al lloc que els hi pertoqui i amb una etiqueta que defineixi que és cada aliment.

      Elimina

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!