dimarts, 7 d’abril del 2015

Hipermercat Esclat: El circuit de producte en la secció de fruiteria.

Em dic Sira González i en aquest mini projecte us explicaré el que vaig aprendre sobre el circuit de productes de la secció de fruiteria d’Hipermercat Esclat de Sant Celoni.
Primer de tot arriba el camió amb la fruita al moll de càrrega del magatzem i el transportista lliura la mercaderia acompanyada de l’albarà. Seguidament, l’encarregat de la secció revisa l’albarà i mira que tot estigui correcte. Més tard, es transporten els palès al magatzem i allà es repaletitzen per col·locar-los a la nevera amb l’altra fruita (sempre fent rotació de productes, es a dir, col·locant la fruita més antiga a dalt que és la que abans es treu a la sala de venda).
A mesura, que la fruita es va venent a la botiga es va reposant l'illa de les fruites amb més producte. És molt important, per l'atenció al client i per la imatge empresarial, que l'illa sempre estigui plena de fruita, ben col·locada i en molt bon estat.
Els clients escullen la fruita i la pesen en la balança de la secció, on recullen el tiquet amb el preu. En els lineals de caixa abonen l'import.
Com ho he fet?
Per fer el mini projecte he utilitzat els apunts que vaig prendre en l'estada formativa a Hipermercat Esclat i el dossier del PTT. També he buscat una fotografia on es pogués veure l'illa de fruites. Un cop he redactat el projecte, l'he enviat per correu a la tutora.


Autora: Sira González Arellano.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!