dijous, 6 de març del 2014

Taller primers auxilis

El passat dimarts 25 de febrer, el Sr. Pere González, socorrista de Creu Roja, va fer-nos un taller sobre primers auxilis dins del mòdul Prevenció en riscos laborals de l’expert Jaume Turón.
Per començar ens va explicar els diferents graus de cremades, és a dir, la relació entre la profunditat i l’extensió d’una cremada, després ens va explicar la posició lateral de seguretat (PLS) i tot seguit la vam posar en pràctica entre nosaltres, un company feia de persona accidentada i un altre el tenia que posar en la posició lateral de seguretat.
En acabar aquesta primera pràctica, el Sr. Pere,  ens va explicar que era un atac epilèptic i com podíem ajudar a la persona. També ens va explicar el que s’havia de fer en cas d’una fuita de gas.
Per acabar, com l’ambulància estava aparcada molt a prop de l’edifici Sax Sala, el senyor Pere ens va portar a veure-la per dins. Vam poder veure moltes coses i ens va explicar per a que servien: el DEA ( desfibril·lador elèctric automàtic), la camilla cullera, els collarins, l’ampolla d’oxigen, els cascs... 
Aquest taller ha estat una bona experiència, en Pere s’explica molt bé. La part que més ens ha agradat, ha estat la pràctica de la PSL. 

Autors: Paola (text), Usu (transcripció).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!