dijous, 13 de març del 2014

Vestuari dels estudiants en Hipermercat Esclat

Durant el mes de febrer, els dimecres els joves del PTT de vendes ( una manera de resumir aux. en vendes, oficina i atenció al públic) vam anar d'aprenents a Hipermercat Esclat del municipi de Sant Celoni.
Com tots sabem, en una empresa, i en gairebé tots els lloc de treball, els empleats van vestits d'una forma determinada, algunes vegades per fer-se distingir dels clients, d'altres com imatge empresarial.
Així que per seguir la normativa de la empresa vàrem anar vestits amb l’uniforme diari del PTT: casaca negre, pantalons negres i identificador.
Havíem de causar bona impressió de cara al públic i respectar les normes de seguretat i salut alimentària, així que vam adaptar-nos a la normativa de l'empresa. Les noies havíem de portar el cabell recollit amb un monyo i una cinta ample negre. No podíem portar res de pírcings, arracades, collarets, braçalets... les mans netes, sense dibuixets, ni tatoos de mentirijilla i les ungles curtes i polides. Els nois, igual que les noies, menys el cabell que el portàven curt i engominat. 

7 comentaris:

  1. El projecte respon a la tasca encomanda. Molt bé!! La idea de la nina amb monyo és molt divertida.

    ResponElimina
  2. Encara que sigui una explicació breu està molt ben explicat i amb claredat.

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt la idea de la foto de la nina amb els cabells recollits, és molt divertit. El miniprojecte està ben explicat.

    ResponElimina
  4. Et felicito ! És molt divertit , aquest mini projecte i la informació és molt entretinguda.

    ResponElimina
  5. Nerea… Està ben explicat , m’encanta la nina , però la nina porta molt maquillatge .

    ResponElimina
  6. Jaja...Quin ninot més bonic,has sigut molt creativa,el teu mini projecte m’agrada’t molt.
    Moltes felicitats Nerea!!.

    ResponElimina
  7. Molt bona explicació Nerea, i bona idea la de la nina, encara que amb una mica menys de maquillatge la nina, pot ser hagués quedat més calcat a la realitat!

    ResponElimina

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!