dimecres, 14 de maig del 2014

Un dia a l'empresa de pràctiques: Perquè serveix i quan utilitzar l' sBID?

Sóc l’Ariadna Cros, alumne del PTT, i estic fent les pràctiques al Centre Municipal d'Expressió l’Ateneu a Sant Celoni. El meu perfil és d'aux. administratiu.
En aquesta entrada us explicaré les tasques que hem de fer cada dia en l'sBID, tots els alumnes del PTT, un cop hem acabat la formació en l'empresa.
Per començar us diré que la paraula sBID vol dir Banc Integral de Dades i que és un programa informàtic on cada alumne pot entrar mitjançant un usuari i una contrasenya.
Cada alumne té un pla de treball diferent que s'anomena "pla d'activitats" . En l’sBIDde cadascú hi ha apuntat el pla d'activitats. I cada dia a l'acabar les pràctiques hem de fer l’sBID, introduint  les hores i minuts que hem invertit en cada tasca del pla d'activitats.
Si no has fet l’sBID  surt a l’apartat de tasques pendents. Si no has fet l’sBID perquè no has assistit a les pràctiques per algun motiu mèdic, festiu, personal, relacionat amb els estudis, motivat per l’empresa, vacances escolars o altres, ho has de posar.
L’activitat diària et surt a l’apartat de tasques d’avui. El dia del calendari surt de diferent color segons en l’estat que estigui: 
  • Gris fluix: Els dies que ja has fet.
  • Gris fosc: Dia actual.
  • Vermell: Dies que hem queden per fer pràctiques.
  • Verd: Dies de festa.
  • Groc: No està fet l’sBID.
A final de mes, si cliques l‘últim dia del mes et surt l’informe periòdic del dossier i  has de valorar les tasques com creguis que estàs progressant:  Molt adequada, adequada, poc adequada, gens adequada o sense valoració.
Com he fet el miniprojecte?
Per fer aquest mini projecte m’he guiat a través del programa informàtic (sBID) i dels meus coneixements.
He explicat les coses més bàsiques i que m’han semblat més interessants, perquè l’sBID es molt ampli i hi haurien moltes coses ha explicar.
Segons anava explicant perquè fos més fàcil d’entendre he fet captures de pantalla del meu sBIT.

Autora: Ariadna Cros Herrero

3 comentaris:

  1. Excel•lent Ariadna felicitats el teu mini projecte es genial.

    ResponElimina
  2. Felicitats Ariadna!! El treball està molt ben fet. Es pot saber que passaria si un dia no fas l’Sbid?

    ResponElimina
  3. Molt bé Ariadna, felicitats per la qualitat del teu mini projecte!

    ResponElimina

Una bona escriptura ajuda a una bona comprensió del que voleu compartir!!!